Svenska Folkets Sexvanor 10 (1996)

Year: 1996
Country: Sweden
Genre: Classic
Quality: VHSRip
Language: Original

Director: Mike Beck
Studio: Aktuell Rapport Video

Starring: Tina, Carina, Isabell, John, Agnes, Jonas, Jessica, Patrick, Jessica Lindstrom, Louise, Maria, Angelica, Christina Berg, Dina Jewel, Ola
Description: Välkommen till Aktuell Rapports “Svenska folkets sexvanor”. Endast här får du se allt det sköna som händer hemma i sovrummet hos både vanligt och ovanligt folk. Och det sker minsann på andra ställen också t. ex. i vår studio. Helt ogenerat (nåja…) låter de kläderna falla för att förverkliga sina mest upphetsande sexfantasier. Se hur de tillfredsställer sig på alla möjliga – och omöjliga sätt. i nr.
Isabella i Gävle med jättedildo. Blyg nybörjare analdebuterar på kontoret. Nakenmodell knullas hårt under tagning. Skånskan som älskar dubbelmackor. Tjejen som älskar sperma. Flera sprut ett måste. Dina, en äkta nymfoman. Två stakar på en gång. Maria slår sugrekord. Detta är svensk synd när den är som bäst!

File Size: ~1650MB
Resolution: 640×480
Duration: 112 min
Format: mp4

Download Link(s):
Svenska Folkets Sexvanor 10.mp4 – 1.6 GB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *