Kioskfröken Vill Knulla (1980’s)

Alternative Title:
Korvkiosken

Year: 1980’s
Country: Sweden
Genre: Classic
Quality: VHSRip
Language: Danish

Description: Svensk Porr är en helt ny serie som presenterar det mest privata ur svenskarnas sexliv. Serien innehåller filmer som vanliga svenskar har spelat in helt privat, och de vill gärna att fler skall få chansen att se hur just dom gör det.
Som siste kund i korvkiosken blir han inbjuden (ill den hungrande äldre damen.Hon är sugen på riktig korv och hon får smaka pä den som han har att erbjuda.Denna film visar hur det kan gå till i det vardagliga livet.Biand stekbord och chipspäsar blir hon knullad i alla tänkbara ställningar, medan hungriga kunder knackar pä luckan för att få köpa korv.

File Size: ~900MB
Resolution: 600×480
Duration: 103 min
Format: mp4

Download Link(s):
Kioskfroken Vill Knulla.mp4 – 880.3 MB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *